Even voorstellen

Mijn naam is Jan Bosscher en ik ben sinds 1988 werkzaam in mijn eigen praktijk voor  acupunctuur, eerst in Amsterdam en vanaf 1990 in Deventer. Na mijn opleiding tot fysiotherapeut  en enkele jaren werkervaring begon ik in 1985 aan de acupunctuuropleiding  Anglo Dutch College of Acupuncture in Haarlem. Deze heb ik afgerond in 1988. Daarnaast heb ik de opleiding Chinese kruiden EUTCM in Antwerpen gevolgd en afgerond. Om het geheel compleet te maken heb ik de opleiding tot Tai Chi leraar voltooid in 1989. Naast het runnen van mijn praktijk in Deventer, geef ik dan ook Tai Chi Qigong lessen in Colmschate en de Deventer Binnenstad. De Chinese geneeswijze is een filosofie die mij blijft boeien en waarmee je nooit klaar bent. Er zijn steeds weer nieuwe zaken te ontdekken. Ik volg dan ook regelmatig bijscholingen om mijn fascinatie te voeden.